SALGSVOGN2020-10-25T20:14:17+01:00

SALGSVOGN

En pølse skal serveres med føl’se.

Da Slagtermester Brian Flink Pedersen startede Pølsemageriet var hans mening klar: Vi skal tilbage til de gedigne produkter og håndværket, der skaber dem. Og hvis du spørger ham en dag, på torvet i Silkeborg, hvorfor hans pølser er gode – skal du nok få et lige så godt svar.

Målet er nemlig altid at fremstille pølser af den bedste kvalitet, og udelukkende af dansk kød, som er i verdensklasse.

Vi tager til torvemarked hver tirsdag i Herning på Tinghustorvet. Du kan møde os fast:

Tirsdage 8.00 – 13.30

Vi tager til torvemarked hver fredag og lørdag på torvet i Silkeborg. Du kan møde os fast:

Fredage 10.00 – 18.00
Lørdage 8.30 – 15.00

Vi har et bredt sortiment i spegepølser, røgvarer, pålæg, leverpostej samt grillpølser. Fra frost sælger vi vores populære hakket kød, som bliver lynfrosset i små blokke, hvorved det ikke safter, når det tøes op – det skal prøves !

Alt er hjemmelavet og af dansk kød – så forvent endelig en ekstra høj kvalitet, og en smagsoplevelse du sent vil glemme.

Du kan også stille sulten i vores pølsevognsafdeling, hvor vi blandet andet sælger vores Danmarksmester Hotdog, som er den mest vindende hotdog i Danmark – den har deltaget 3 år i træk og vundet titlen alle tre år – så vi tør godt love dig en oplevelse ud over det sædvanlige.

Vi sælger generelt til en fornuftig lav pris, når man sammenholder med kvaliteten, men laver også nogle tilbud, som du kan følge med I på vores Facebook side

Facebook Pagelike Widget