LØNARBEJDE2023-09-05T12:08:32+02:00

LØNARBEJDE

”Du har kødet – vi har maskinerne og teknikken”

Det er tanken bag vores lønarbejde. Her laves pølser og pålæg for både gårdbutikker og private. Konceptet er klart. Vi fremstiller produkterne af det indlevede kød, og holder produktionerne adskilt, så du altid får dit eget kød retur i produkterne. Vi samler ikke produktionerne, derfor er det også dyrere at få fremstillet 10 kg spegepølser end f.eks. 40 kg spegepølser – som er en hel portion. Hent vores brochure i nedenstående link, og bliv klogere på fremgangsmåde, udvalg og priser.

BEMÆRK VENLIGST

SKAL DU VÆRE SIKKER PÅ AT FÅ NOGET FREMSTILLET INDEN JUL, SKAL DET INDLEVERES INDEN 1. NOVEMBER. VI KAN ALLEREDE NU SE, AT DER VIL BLIVE KAPACITETSPROBLEMER I NOVEMBER, HVORFOR VI IKKE KAN GARNATERE AT VI KAN TAGE MOD LØNARBEJDE I NOVEMBER. INDTIL 1. NOVEMBER ER DER IKKE NOGET PROBLEM. VI TILBYDER BÅDE I NOVEMBER OG DECEMBER AT MODTAGE KØD TIL FORARBEJDNING, SÅLEDES VI OPBEVARER DET PÅ FROST INDTIL JANUAR MÅNED, HVOR VI IGEN HAR MULIGHED FOR AT FREMSTILLE DE ØNSKEDE PRODUKTER.

Husk kun fantasien sætter grænser for hvilken smag der kan tilføres produkterne.

Download Brochure lønarbejde 2023

HUSK DU SKAL SENDE MAIL MED ALLE OPLYSNINGER OMKRING HVAD DU KOMMER MED, HVAD DER SKAL LAVES, OG KONTAKTOPLYSNINGER. DU KAN BRUGE FØLGESEDLEN NEDENFOR

Download Følgeseddel til lønarbejde 2022