MAD UD AF HUSET2022-10-23T09:45:27+02:00

MAD UD AF HUSET

Suppe, steg og is er ikke os, så skal det være menuen, takker vi pænt nej tak.

Vi tilbyder først mad ud af huset ved minimum 150-200 personer, og laver for det meste kun hovedretten. Men så er vores kapacitet også op til 1000 personer (evt. mere). Således har vi f.eks. lavet helstegt kalvelår med to slags kartofler og 4 slags salater til 950 personer, hvor vi skære de store kalvelår på stedet, så gæsterne kan se og få et indtryk af de store stykker kød. Bemærk venligst at f.eks. flødekartofler laves fra bunden med rå kartoffel, vi bruger ikke færdig kogte eller færdiglavede flødekartofler – det tager ekstra tid, men det kan smages.

Brian Flink Pedersens forældre var nogle af de første som tilbød pølseborde i Danmark, og den tradition holder PølseMageriet fast i, men igen først når der er minimum 150-200 personer.

Vi laver også en del grillarrangementer, hvor kødet grilles på stedet. Her bruger vi oftes kun de bedste udskæringer, såsom kødkvægsmørbrad, svinemørbrad og naturligvis vores hjemmelavede pølser.